Wat leer je tijdens een workshop?

 

Tijdens een workshop taartdecoratie wordt er niet alleen uitgelegd hoe een taart (meestal biscuit) word gesneden, hoe wordt gevuld en afgesmeerd en hoe je moet bekleden. Je krijgt ook tips om een lekkere biscuit te bakken of welke vullingen wel/niet geschikt zijn, waar je moet op letten bij het vullen en afsmeren en andere tips & tricks die ervoor zorgen dat je nadien thuis ook lekker aan de slag kan.

 

Je kan van heel verschillende soorten materialen gebruik maken zodat je leert welke materialen je gemakkelijk vind en wat niet en welke dingen nu echt wel een must zijn voor iedere taartdecorateur.

 

Wegens tijdsgebrek gaan we tijdens zo'n workshops gaan we niet zelf een biscuit bakken of vullingen maken. Op vraag kunnen er wel afzonderlijke workshops georganiseerd worden waarbij we een biscuit en vullingen en/of botercreme gaan maken. Stuur bij intresse naar zo'n workshops een mailtje naar marisha@prettysweets.be.

 

 

Soorten workshops?

 

Basis taart - 37 EUR

 

Tijdens deze basis workshop gaan we een ronde taart snijden, vullen en afsmeren met botercreme (eventueel met een smaakje), bekleden en versieren met uitstekers (platte versieringen) naar eigen inzicht/smaak.

 

De workshop duurt ongeveer 3 uur tot 3,5 uur en gaan door in het cultureel centrum Ter Dilft in Bornem. In de prijs zijn de biscuit, vulling, suikerpasta/marsepein en gebruik van alle materialen inbegrepen.

 

Basis taart met puzzelprent - 37 EUR

 

Tijdens deze basis workshop gaan we een ronde taart snijden, vullen en afsmeren met botercreme (eventueel met een smaakje) en bekleden. Daarna gaan we samen een puzzelprent maken van een eigen gekozen tekening.

 

De workshop duurt ongeveer 3 uur tot 3,5 uur en gaan door in het cultureel centrum Ter Dilft in Bornem. In de prijs zijn de biscuit, vulling, suikerpasta/marsepein en gebruik van alle materialen inbegrepen.

 

Handtas taart - 42 EUR

 

Tijdens deze workshop gaan we een 3D taart maken in de vorm van een handtas. We gaan de taart in vorm snijden, vullen en afsmeren met botercreme (eventueel met een smaakje), bekleden en versieren. Voor de afwerking worden eetbare prints met de patronen (naar eigen keuze) voorzien zodat je met een echte Louis Vuiton of Chanel handtas naar huis gaat!

 

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur tot 3,5 uur en gaat door in het cultureel centrum Ter Dilft in Bornem. In de prijs zijn de biscuit, vulling, suikerpasta/marsepein, eetbare print en gebruik van alle materialen inbegrepen.

 

 

Workshops @ home

 

Passen de bovenstaande data jou niet? Is onze locatie te ver voor jullie of willen jullie graag met een groepje bekenden een gezellige avond/namiddag bij jullie thuis organieren? Dan kom ik graag tot bij jullie! Vanaf 4 personen kan je een privé workshop in een eigen gekozen thema boeken. Een avondworkshop duurt ongeveer 3 uur tot 3,5 uur.

 

Wanneer?

 

Er worden voorlopig even geen vaste data georganiseerd. Bij interesse, gelieve een mailtje te sturen en bij voldoende inschrijvingen wordt er een datum in samenspraak vastgelegd.

 


Andere workshops?

Wil je een stapeltaart maken, boetseren of heb je een andere specifieke taart in gedachten? Aarzel dan niet ons te contacteren. Bij voldoende intresse werken we dan samen een workshop uit. Dit kunnen zowel dag- als avondworkshops zijn.


Hoe inschrijven?

 

Om je in te schrijven stuur je heel eenvoudig een mailtje naar marisha@prettysweets.be. In deze mail vermeld je je naam, adres en de workshop waarvoor je je wil inschrijven. Per kerende wordt je inschrijving bevestigd en krijg je de betaalgegevens. De betaling voor de workshop moet uiterlijk 2 weken voor de workshop voldaan zijn. Je inschrijving is pas definitief nadat je betaling ontvangen is.

Is de workshop reeds volzet? Dan kan je je nog steeds op de reservelijst laten inschrijven. Bij een annulatie krijg je dan automatisch bericht zodat je er toch nog bij kan zijn.

 

Zijn onze workshops te ver weg of zijn jullie ook geinteresseerd zijn in andere creatieve workshops? Dan kan je ook terecht op "Taart Workshops België",  http://workshops.2link.be of http://www.2link.be.

 


Copyright ©2011  Pretty Sweets
Gelieve onze foto's niet te plaatsen op andere sites zonder toestemming.